Υποτροφίων για δημιουργούς και σπουδαστές

υποτροφίες1

Iδιώτες και οργανισμούς στην υλοποίηση των σχεδίων τους, την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους και τη συνέχιση των σπουδών τους, υποστηρίζει o "ΝΕΟΝ", χωρίς εξαιρέσεις στα κριτήρια.

Οι υποτροφίες του ΝΕΟΝ απευθύνονται σε νέους δηµιουργούς και σπουδαστές και αφορούν σε:

– Μεταπτυχιακές Σπουδές Εξωτερικού (Master)

α) Ιστορία της Τέχνης, β) Επιμελητικές Σπουδές (Curatorial Studies) και γ) εκπόνηση MFA (Master of Fine Arts). Θα δοθούν συνολικά τέσσερις (4) υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές Εξωτερικού (Master) αξίας €10.000.

– Ολοκλήρωση σπουδών Διδακτορικού Επιπέδου (Ph.D)

α) στην Ιστορία της Τέχνης / Φιλοσοφία της Τέχνης, β) στις Επιμελητικές Σπουδές (Curatorial Studies). Θα δοθούν δύο (2) υποτροφίες των €10.000 η κάθε μία, για ταξίδια και επιτόπια έρευνα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Αν υπάρχουν ερωτήσεις για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το κείμενο της προκήρυξης καθώς και το έντυπο Συχνών Ερωτήσεων.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να στείλετε email στο grants@neon.org.gr.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …