Εγγυάται τις θέσεις εργασίας ο Μαρινόπουλος

marinopoulos-77

Επίσημα απέναντι στο προσωπικό της βρέθηκε η διοίκηση της εταιρείας Μαρινόπουλος, η οποία στον απόηχο της συνεργασίας με την εταιρεία «Σκλαβενίτης», δεσμεύτηκε ότι θα διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, θα τηρηθούν στο ακέραιο όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά αυτή η συμφωνία και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα λειτουργίας της επιχείρησης.

Αμέσως μετά την συνάντηση της διοίκησης με το Δ.Σ του Σωματείου των εργαζομένων, οι δεύτεροι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωσή τους

«Όπως πάντα το Σωματείο μας ενδιαφέρονταν και αγωνίζονταν για τα συμφέροντα των εργαζομένων και για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Το ίδιο θα κάνει και τώρα!!! Μακριά από εμάς η λογική της επιλογής εργοδότη. Δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς που μας θέλουν «στα κάγκελα» για να μην συνεργαστεί η εταιρεία με αυτόν τον εργοδότη αλλά ενδεχομένως με κάποιον της δικής τους αρεσκείας.

Κλείστε τ’ αυτιά σας στις παντός είδους «σειρήνες» και μην ακούτε όλα αυτά που λένε και γράφουν προσπαθώντας να διαβάλουν και να συκοφαντήσουν τον αγώνα του ταξικού Σωματείου μας και των εργαζομένων, εξυπηρετώντας διάφορα άνομα συμφέροντα και ανταγωνισμούς. Το Σωματείο μας, κινούμενο όλα αυτά τα χρόνια σε ταξική και αγωνιστική κατεύθυνση και με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των εργαζομένων, έχει καταφέρει σημαντικές κατακτήσεις στο χώρο μας.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …