Μαζί με τη ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 9 Μαρτίου

gsee1440680121

Σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, τα μέλη της οποίας εξετάζουν την πιθανότητα απεργιακής κινητοποίησης, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας κατάθεσης του ασφαλιστικού, στο οποίο από την πρώτη στιγμή, έχει εκδηλώσει την πλήρη αντίθεσή της και έχει συνταχθεί με το σύνολο των Εργατικών Συνδικάτων και Επιστημονικών φορέων στο αίτημα-απαίτηση της απόσυρσής του.
Ωστόσο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε σύσκεψη που είχε με κοινωνικούς φορείς, αποφάσισε να ακολουθήσει την απόφαση της ΓΣΕΕ και να δηλώσει παρόν στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Μαρτίου, ενάντια στο σχέδιο της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …