Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσυκλετών Suzuki

suzuki-uk110ne-2015-02

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλο UK110.

Η ανάκληση αφορά 258 μοτοσικλέτες, με αριθμούς πλαισίου από MH8DE111100102371 έως MH8DE111100105781, παραγωγής από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2015. Στα επηρεαζόμενα οχήματα, ακατάλληλο υλικό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το νήμα του λαμπτήρα του προβολέα κατά την παραγωγική διαδικασία μείωσε την αντοχή του νήματος πυρακτώσεως.

Το νήμα κατά την διάρκεια της χρήσης μπορεί να κοπεί εξαιτίας των κραδασμών. Σε περίπτωση που το νήμα έλθει σε επαφή με τα γειωμένα εξαρτήματα, η ασφάλεια μπορεί να κοπεί, ενώ σε ακραία περίπτωση μπορεί να προκληθεί διακοπή λειτουργίας του κινητήρα κατά την οδήγηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίσκεψη Τριαντόπουλου στην Ηλεία: «Προχωρά η προεργασία για το σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής με έμφαση στην Αρχαία Ολυμπία»

Την περιοχή της Ηλείας επισκέφθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Απριλίου 2024, …