Επιστροφή των χρωστούμενων ύψους εκατομμυρίων ζητά η ΟΙΕΛΕ...

sxoleio62_274177715

Επιστολή αγανάκτησης ζητώντας του να παρέμβει τάχιστα, απέστειλε η ΟΙΕΛΕ στους Υπουργούς Παιδείας και Εργασίας, σχετικά με την μόνιμη παραβατικότητα 38 συνολικά ιδιωτικών που σκοπίμως όπως τονίζει, δεν καταβάλλουν τα εκατομμύρια που οφείλουν στο ταμείο και στους διδάσκοντες τους.
Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

"Με αγανάκτηση διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα (ενδεχομένως κατά παραγγελία), τα οποία αναφέρονται στον «πόλεμο» που έχει κηρύξει η Κυβέρνηση στα ιδιωτικά σχολεία γιατί δεν τα αφήνει δήθεν, να αξιολογήσουν τους εκπαιδευτικούς τους οι οποίοι «διψούν να αξιολογηθούν»!
Κα σε ότι αφορά τη στάση του Υπουργείου Παιδείας θεωρούμε ότι απλώς έβαλε το θέμα στη σωστή του βάση καθώς, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Συντάγματος, η δημόσια και η ιδιωτική εκπαίδευση αποτελούν τους δύο πυλώνες του Ενιαίου Εκπαιδευτικού Χώρου.
Σε ότι όμως, αφορά τη στάση κάποιων σχολαρχών, με επικεφαλής την ιδιοκτήτρια των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη, θεωρούμε ότι είναι εξόχως προκλητική.
Και είναι προκλητική, διότι οι σχολάρχες αυτοί έχουν το θράσος να μιλάνε, ενώ χρωστούν σε ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενους εκατομμύρια ευρώ τα οποία η προηγούμενη Κυβέρνηση επιχείρησε να τους χαρίσει με το Ν. 4093/12.
Σας καλούμε να προβείτε σε έλεγχο της αδειοδότησης των συγκεκριμένων σχολείων, ώστε ή να καταβάλουν τα εκατομμύρια που οφείλουν ή να κλείσουν όπως θα συνέβαινε σε ένα ευνομούμενο κράτος.
Ήρθε η ώρα όσοι λειτουργούν παρασιτικά όλα αυτά τα χρόνια, να λογοδοτήσουν. Συνημμένη η λίστα των 38 σχολείων που αδειοδητήθηκαν ενώ όφειλαν πολλά εκατομμύρια σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορία και εργαζόμενους."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …