Αποτυχία η τριμερής για το μέλλον της ΙΜΑΣ

imas
Έλαμψε δια της απουσίας της, η διοίκηση της ΙΜΑΣ Βόλου, από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση στο υπουργείο, με σκοπό την εξεύρεση λύσης, για να αποτραπούν οι απολύσεις, με το υπουργείο να καταγγέλλει τη στάση της και να κάνει λόγο για «απαξιωτική συμπεριφορά της διοίκησης της επιχείρησης».
Ωστόσο το ζήτημα απασχόλησε αναγκαστικά τη συνάντηση του Υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και του Γενικού Γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, την υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρυσοβελώνη Μαρίνα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστός Κωνσταντίνος, τους πέντε βουλευτές του Νομού Μαγνησίας και τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Βόλου.
Από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι θα αναλάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες ώστε να ακυρωθεί η απόφαση της εταιρείας για την διακοπή της λειτουργίας της, μιλώντας για "εκδικητική συμπεριφορά της διοίκησης, είναι εκδικητική προς τους εργαζόμενους, ακατανόητη σε ότι αφορά τα οικονομικά χαρακτηριστικά της και απόλυτα παράνομη και καταχρηστική, αφού έγινε στο μέσο της διαβούλευσης - η οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκε – χωρίς καμία προειδοποίηση για το ενδεχόμενο αυτό και ενώ οι εργαζόμενοι ήδη είχαν προσέλθει για να συμφωνήσουν με τις απαιτήσεις της εταιρείας".

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …