Μία δημοτική θέση εργασίας

ergasias-exoteriko

Στην ανάθεση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών για τη λειτουργία του χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, θα προβεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών καθώς και την αποστολή της σχετικής οικονομικής προσφοράς – εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας στην διεύθυνση Δημαρχείο Νότιας Κυνουρίας, Λεωνίδιο, Τ.Κ. 22300 στο τηλέφωνο 2757360226 από την επόμενη της δημοσίευσης με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα –Παρασκευή 7.30 έως 14.30.

Τυπικά και ειδικά προσόντα: Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Παραδοσιακών χορών
Πρόσθετα: Απαραίτητη η δυνατότητα έκδοσης Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών

Εντοπιότητα: Προηγείται

Προϋπηρεσία: Επιθυμητή

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …