Έως 5 μήνες απλήρωτοι 1.000.000 εργαζόμενοι........

ergazom-

Το δράμα των ονομαζόμενων εργαζόμενων, δεν έχει πάτο και σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον 1.000.000 εργαζόμενοι απλήρωτοι μέχρι και 5μήνες, όταν 1,5 με 2 εκατομμύρια υποχρεώνονται να δουλεύουν «μαύρα» και σχεδόν μισό εκατομμύριο είναι οι υποαπασχολούμενοι με με τις μισές αποδοχές και απασχόληση  μέχρι και τέσσερις ώρες ημερησίως, όταν η ανεργία βρίσκεται στα ουράνια και συνεχίζει να καλπάζει ανενόχλητη.

855.000 άνεργοι βρίσκονται εκτός εργασίας για πάνω από έναν χρόνο και το τρίτο τρίμηνο του 2015 οι μακροχρόνια άνεργοι αποτελούσαν το 73,7% του συνόλου των ανέργων.

Ξεπέρασε κάθε αρνητική εκτίμηση η ανεργία στους νέους που αγγίζει πια το 58,1%  από 15 -19 ετών και το 47,7% στις ηλικίες 20-24.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …