Άνοιγμα Γεννηματά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ(VIDEO)

590_7b0b985fda3c2802b893d3c766866d7c

Αρνητική ως προς την έναρξη διαλόγου με τα κυβερνητικά στελέχη και το ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δεν έχουν "καμία σχέση με την κεντροαριστερά και τη σοσιαλδημοκρατία", εμφανίστηκε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία έκανε άνοιγμα στα πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ, που έφυγαν και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εμείς θέλουμε την κοινωνική μας βάση που πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά και τη σοσιαλδημοκρατία. Από τους σοσιαλιστές τους Ευρωπαίους μπορεί να πήραν και μία βοήθεια για να διαχειριστούν τους πρόσφυγες που εγκλώβισαν στην Ελλάδα. Από εμάς δεν έχουν τίποτα να πάρουν».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ 100,3: Κομβική για τις συλλήψεις η απόφαση για τις 400 προσαγωγές

Ο Βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι κομβικής σημασίας για τις χθεσινές συλλήψεις για τη …