ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις

giatros
ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις σε κατοίκους που οι ανάγκες σε θέματα τόσο πρωτοβάθμιας, όσο και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας, είναι μεγάλες, α πραγματοποιηθούν από 1η μέχρι και 3 Απριλίου, από εθελοντικό ιατρικό κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού Αθηνών και με πρωτοβουλία του  Πολιτιστικού Συλλόγου στα Ανώγεια Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, για τους κατοίκους των Ανωγείων, αλλά και των γύρω χωριών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες από τον πολιτιστικό Σύλλογο, το έργο του κλιμακίου των ιατρών και των νοσηλευτών είναι αποτελεσματικό δεδομένου ότι πέρα των εξετάσεων, έχουν διαγνώσει και περιπτώσεις με σοβαρά θέματα υγείας για τα οποία ενδιαφέρθηκαν μέχρις σημείου να τους προσφέρουν δωρεάν περίθαλψη και χειρουργείο στην Αθήνα, εντελώς δωρεάν, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου και Ανωγειανούς και κατοίκους άλλων χωριών του Μυλοποτάμου, οι οποίοι δε διέθεταν ούτε βιβλιάριο υγείας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …