Άρχισαν οι αιτήσεις για την κάλυψη 39 θέσεων

PROSLIPSIS1
39 άτομα για την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ζητά μέσω της προκήρυξης που εξέδωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά αριθμό ατόμων:
ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ « Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»
-18 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ
-2 ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ
-2 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
-1 ΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ
-1 ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
-1 ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-10 Ε ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ
-1 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕΡΡΩΝ
-1 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕΡΡΩΝ (ΚΕΠΕΠ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ)
-2 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Παπαρηγοπούλου 7 Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 54630 Θεσσαλονίκη, ή προσωπικά στα γραφεία του Διοικητικού Τμήματος του Κέντρου στην ίδια διεύθυνση. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στο γραφείο Διοικητικής Διεύθυνσης τηλέφωνα 2313054852 έως και 856 ( εσωτ. 116 για κο Στέργιο Ρέκκα) & ( εσωτ. 132 γιακα Ελπίδα Γκέτσου).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι (20) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Παπαρηγοπούλου 7 Τ.Κ. 546300 Θεσσαλονίκη,, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερης της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …