ΠΡΟΣΟΧΗ:Εισπραχτικές και για την πληρωμή κοινοχρήστων!

eispraktikes-etairies-inside

Σε ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες, αναθέτουν σχεδόν μαζικά πια την είσπραξη των απλήρωτων κοινοχρήστων οι διαχειριστές πολυκατοικιών,  που αξιοποιούν εξόφληση ακόμα και από πιστωτικές κάρτες, άτοκες δόσεις, ρυθμίσεις και διακανονισμούς, μη μπορώντας οι ίδιοι να βάλλουν τάξη, υποστηρίζοντας ότι τα χρέη μπορεί να ξεπερνούν ακόμη και τις 3.500 ευρώ ανά διαμέρισμα, μιας και πολλές από τις οφειλές των ενοίκων πολυκατοικιών εκκρεμούν από το 2013.

Την λύση της αγωγής δεν την προτιμούν οι συνεπείς ένοικοι, ενώ και οι εταιρείες που έχουν αναλάβει στις εισπράξεις δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αγωγή, στους κακοπληρωτές, τους οποίους πιέζουν με κάθε τρόπο, έως ότου τους εξαντλήσουν ψυχολογικά και προβούν στην εξόφληση.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …