Άνοιξε μία νέα θέση

ta_sunithestera_lathi_sthn_anazhthshs_ergasias_kai_pws_ta_apofeygoume_300

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Βελτίωση της γνώσης σχετικά με τον καθορισμό της ελάχιστα απαιτούμενης στάθμης/παροχής υδάτινων σωμάτων», ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ), που χρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2009-2014, με επιστημονικά υπεύθυνο την κα. Αντιγόνη Ζαφειράκου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για διάστημα έως τις 28/02/2017 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 36.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
- Πτυχίο Πληροφορικής Πανεπιστημίου ή Δίπλωμα Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην Πληροφορική
- Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην πληροφορική ή/και στις βάσεις δεδομένων ή/και στα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών.
- Τουλάχιστον τριετή επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση υδατικών πόρων σε κλίμακα λεκάνης απορροής στα πλαίσια συμμετοχής σε χρηματοδοτούμενα ερευνητικά έργα.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Τηλέφωνο: 2310- 994371

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …