Δωρεάν διάθεση φαρμάκων

farmako

Σε ατομική συσκευασία και δωρεάν θα παρέχονται στους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Χάλκης, τα φάρμακα που έχουν ανάγκη και τα οποία θα συγκεντρώνονται μόλις ο Δήμος παραλαμβάνε ι τις ιατρικές συνταγές των κατοίκων.

Η πρωτοβουλία παίρνει σάρκα και οστά με την συνεργασία του Συλλόγου Φαρμακοποιών Ρόδου και τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα, υπό την ακόλουθη διαδικασία:

"Η προσκόμιση των συνταγών θα γίνεται στο Δημαρχείο και αφού συγκεντρωθούν θα στέλνονται στο φαρμακείο που θα ορίζει κάθε φορά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ρόδου. Τα φάρμακα θα διανέμονται από τον Δήμο."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …