Εταιρεία ζητά ένα άτομο

det_thesis
Ένα άτομο για την στελέχωση του τμήματος Πωλήσεων, αναζητά η εταιρεία MAPEI ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, παραγωγής δομικών προϊόντων, πρωτοπόρος της κατασκευαστικής βιομηχανίας από τη Ριτσώνα Βοιωτίας με έδρα τα Ιωάννινα.
Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι κάτοικος της περιοχής, να έχει προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε παρόμοια θέση, να διαθέτει καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, χρήση Η/Υ, Μ/S Office, να έχει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, δίπλωμα οδήγησης, ενώη εμπειρία ή γνώση του οικοδομικού κλάδου αποτελεί απαραίτητο προσόν.
Επιπλέον θα πρέπει να έχει ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας, πελατοκεντρική αντίληψη, συνέπεια, επαγγελματισμός, άριστη διαπραγματευτική ικανότητα, πνεύμα ομαδικότητας, υπευθυνότητα, εχεμύθεια, ευελιξία.
Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων, εταιρικό κινητό, αυτοκίνητο, tablet και laptop.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο: mapeihellas@mapei.gr,  υπόψη κυρίας Λούντζη.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …