Φορολογικές επιβαρύνσεις σε ορισμένες κατηγορίες εισοδημάτων

forologika-rektifie-tin-teleutaia-stigmi.w_l

"Η κυβέρνηση θα μεταφέρει φορολογικό βάρος από τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα στα υψηλά και πολύ υψηλά. Αλλά οι επιβαρύνσεις που θα υπάρξουν σε ορισμένες κατηγορίες εισοδημάτων, θα είναι λογικές και δίκαιες".

Η δήλωση αυτή ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, στο πλαίσιο ομιλίας του σε ημερίδα του ΣΕΒ για τη φορολογία, στην οποία αφού διέψευσε δημοσιεύματα περί φόρου ανείσπρακτα ενοίκια και αναδρομική φορολόγηση των εισοδημάτων του 2015, τόνισε:

"Στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-Θεσμών για την πρώτη αξιολόγηση, βρίσκονται θέματα όπως τα κίνητρα για το πλαστικό χρήμα, την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων και την εθελοντική αποκάλυψη αδήλωτων κεφαλαίων".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βιβλίο προσφορών: Άνοιξε για το 30ετές ομόλογο

Το ελληνικό δημόσιο σκοπεύει να αντλήσει 2-2,5 δισ. ευρώ Άνοιξε σήμερα Τετάρτη το βιβλίο προσφορών …