Ακόμα μία εβδομάδα κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό

dikigoroi-o

Μέχρι και τις 4 Απριλίου συνεχίζουν την πανελλαδική τους αποχή οι Δικηγόροι όπως αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών  Συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε με κύριο θέμα το ασφαλιστικό, ανακοινώνοντας:

«Η Συντονιστική Επιτροπή επανέλαβε την πάγια θέση του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης και έναρξη  διαλόγου με όλους τους κοινωνικούς φορείς.

Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με τη δημιουργία Επιτροπής για θέματα προσφύγων και μεταναστών, αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής επισκέφθηκε την Πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά, προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες διαβίωσης, σίτισης και υγιεινής των προσφύγων που φιλοξενούνται εκεί.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …