Δεν μπορεί να εκδικάσει υποθέσεις η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

eea-620x320

Μέχρι νεοτέρας ανεβλήθησαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όλες οι υποθέσεις τιμωριών τις οποίες θα εξέταζε, εξαιτίας της παρατεταμένης αποχής των δικηγόρων.

Μεταξύ αυτών είναι:

-H αντιπαράθεση των αιωνίων αντιπάλων, σχετικά με την εξέταση των υποθέσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημητρίου Γιαννακόπουλου σχετικά με αναφορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

-Η αίτηση του αθλητή Χασομά Μπίνο Μπάμπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ηρακλής και της αίτησης του τρίτου Ιωάννη Δαμιανίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης.

-Oι υποθέσεις σχετικά με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης, δηλαδή για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος των εμπλεκομένων ΠΑΕ, που αφορούν στους αγώνες Κισσαμικός-Εργοτέλης, Βέροια-Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός και Κασσιόπη-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …