Όταν το μεγαλείο ψυχής νικά(VIDEO&ΦΩΤΟ)

56f462f38df12

Το 2010, τα όνειρα της Megan Torio να γίνει επαγγελματίας μοντέλο γυμναστικής άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα. Έχασε σχεδόν 45 κιλά και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού γυμναστικής. Αλλά στις 2 Ιουνίου του 2011 η ζωή της άλλαξε σε μια στιγμή.

Σε μια έκρηξη οργής, ο βίαιος φίλος της την πέταξε από κινούμενο φορτηγάκι που πήγαινε με 105 χλμ. την ώρα. Έπαθε μεγάλη ζημιά: έσπασε την πλάτη της, την σπονδυλική στήλη, το οστό του τραχήλου και τα χείλη του αιδoίου της σκίστηκαν. Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, εντελώς παράλυτη από το στήθος και κάτω.

Της είπαν ότι δεν θα περπατούσε ξανά και αυτό κατέστρεψε τα όνειρα της. Σωματικά και συναισθηματικά εξαντλημένη, έχασε και την ελπίδα να γνωρίσει έναν άντρα που να την αγαπά και να της φέρεται με σεβασμό και ευγένεια. Έτσι κι αλλιώς, σκεφτόταν, ποιος θα ήθελε μια γυναίκα που δεν μπορεί να περπατήσει ή να κάνει $εξ;

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ξεκίνησε ο εφιάλτης της Megan – και όταν την δείτε θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.

3

Aυτή είναι η Megan Torio. Παρ’όλο που είναι μόλις 28, έχει ήδη περάσει πολλά στη ζωή της.

4

Το 2010, η Megan έχασε 41 κιλά κι έτσι έγινε εξώφυλλο σε ένα περιοδικό στο Oxygen Magazine. Επιπλέον, κέρδισε το βραβείο Tosca Reno για μία πρόκληση καθαρής δίαιτας, κι έτσι έγινε για δεύτερη φορά εξώφυλλο. Το όνειρό της να γίνει μοντέλο γυμναστικής είχε αρχίσει να πραγματοποιείται.

Αλλά στις 2 Ιουνίου 2011 η ζωή της άλλαξε δραματικά.

5Μετά από το ατύχημα που είχε εξαιτίας του βίαιου φίλου της, έμεινε παράλυτη από το στήθος και κάτω, οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να περπατήσει και δεν μπορούσε να έχει $εξουαλικές επαφές για ένα χρόνο. Ένιωθε απελπισμένη και ότι δεν θα την αγαπούσε κανείς.

6

Έκανε εγχείρηση για να της βάλουν μεταλλικές ράβδους στην πλάτη και για να της επιδιορθώσουν τα χείλη του αιδοίου της.
Παρ’όλο που ήταν παράλυτη, άρχισε να πηγαίνει ξανά στο γυμναστήριο.

Ήταν η δεύτερη φορά που αντιμετώπιζε εμπόδιο για να πραγματοποιήσει το όνειρο της – μόνο που αυτή την φορά οι γιατροί είπαν ότι ήταν αδύνατο. Τελικά, η Megan κατάλαβε ότι οι αισθήσεις της είχαν αρχίσει να επιστρέφουν όσο δυνάμωναν οι μύες της και αυτό την έκανε να θέλει όλο και περισσότερο να περπατήσει.

Αν και δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα περπατήσει ξανά, συνέχισε να κάνει φυσιοθεραπείες και πήρε ένα μπαστούνι για την βοηθήσει στην ανάρρωση. Κάθε μέρα προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, μέχρι που το κατάφερε για 2 λεπτά. Έπειτα πίεσε τον εαυτό της να αρχίσει να κάνει βήματα.

7

Είχε παρατήσει κάθε ελπίδα να βρει την αγάπη. Αλλά το 2011, ενώ ανάρρωνε, γνώρισε τον Rod. “Σκέφτηκα ότι κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για μένα”, είπε. “Ήμουν παραπληγική και δεν ένιωθα γυναίκα.”

Στο δεύτερο ραντεβού τους, η Megan ήταν αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει το μπαστούνι αντί για το καροτσάκι. Ήθελε να δείξει στον Rod ότι δεν χρειαζόταν έναν άντρα για να την φροντίζει. Αλλά ο Rod αποδείχτηκε ότι ήταν ό,τι έψαχνε η Megan σε ένα άντρα – την αποδέχτηκε, την αγάπησε και την στήριξε.

8

Στο ενδιάμεσο η Megan συνέχιζε να δυναμώνει το κάτω μέρος του σώματος της. Πλέον στέκεται στα πόδια της και ασκείται συχνά. Φυσικά η ιατρική της ομάδα έχει εντυπωσιαστεί.

Για μια ακόμη φορά, το όνειρο της έχει άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Καταγράφει την πρόοδο της στο Instagram.

9

Η Megan μοιράζεται την ιστορία της και ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και τα όρια τους. “Ακόμα κι αν ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, πέρασα μια κόλαση, δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου”, γράφει στο Instagram.“Ξέρω ότι τα όνειρα μου αξίζουν τα πάντα! Να εμπνεύσω τον κόσμο!! Να γίνω το πρώτο μερικό παραπληγικό μοντέλο γυμναστικής.” Η Megan και ο Rod παντρεύτηκαν το 2012. Το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλει τώρα να κάνει την δική του οικογένεια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …