Θέση Δημοτικού Υπαλλήλου

douleia

Ένα άτομο µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, γνωστοποιεί ότι θα προσλάβει ο ∆ήµος Αλίαρτου-Θεσπιέων ύστερα από την υπ’ αριθ. 33/2016 απόφαση του ∆.Σ, στην ειδικότητα: 1 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ∆ήµου Αλίαρτου-Θεσπιέων παραλαβή των αιτήσεων θα γίνονται στην Γραµµατεία του ∆ήµου  (∆/νση: Λεωφόρος Αθηνών, Αλίαρτος, τηλ: 2268350211) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι  ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης, έως και 30-032016.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενιαία Λίστα Χειρουργείων ηλεκτρονικά και ενημέρωση ασθενούς

Με διάταξη σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της …