Όλες οι θέσεις από το ΔΕΔΔΗΕ(Προκηρύξεις)

deddie
Σε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας από το ΔΕΔΔΗΕ, σε διάφορες ειδικότητες, στις περιοχές της Σύρου, Τρίπολης και του Βόλου.
9 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στο Βόλο
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ, που εδρεύει στο Βόλο
Η προκήρυξη ΕΔΩ
Θέση εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Τρίπολη
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου - Ηπείρου, Περιοχή Τρίπολης που εδρεύει στην Τρίπολη
Η προκήρυξη ΕΔΩ
Θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Σύρο
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών - ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΥ για τις ανάγκες αυτής (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΥ/ΕΔΡΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΘΗΡΑΣ), που εδρεύει στη Νήσο ΣΥΡΟ.
Η προκήρυξη ΕΔΩ

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …