1.471 ευρώ η αμοιβή για 4.000 προσλήψεις

job-.

Συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων 4.000 ανέργων και οικονομικά μη ενεργών νέων, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, διοργανώνει η ΕΣΕΕ, σε αντικείμενα του Λιανικού Εμπορίου και έκαστος θα λάβει το ποσό των 1.471 ευρώ, δηλαδή κάθε ώρα κατάρτισης ανέρχεται σε 5,33 ευρώ, ενώ το επίδομα πρακτικής άσκησης των ωφελουμένων αντιστοιχεί σε 3,20 ευρώ ανά ώρα.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους έως τις 31 Μαρτίου, στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα www.esee-emporio.gr.

Οι ειδικότητες στις οποίες θα καταρτιστούν οι ωφελούμενοι είναι οι εξής:

-Πωλητής Λιανικής,

-Εξωτερικός Πωλητής,

-Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου,

-Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης,

-Προωθητής Πωλήσεων Λιανικού Εμπορίου (Merchandiser)

-Υπάλληλος Γραφείου.

Στο πλαίσιο της Πράξης προβλέπεται επίσης η υλοποίηση πέντε (5) συμβουλευτικών συνεδριών για κάθε ωφελούμενο, καθώς και η πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο της κατάρτισης.

Σκοπός του προγράμματος ο εφοδιασμός τους με τις κατάλληλες γνώσεις και μεθοδολογίες ώστε να επανενταχθούν απρόσκοπτα τα επόμενα χρόνια στην ελληνική αγορά εργασίας, απασχολούμενοι στον κλάδο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …