Απλήρωτοι μεν, σώζουν κόσμο δε....Κινητοποιήσεις η απάντησή τους

EKAB
Από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τρέχουν συνεχώς να σώσουν τους πολίτες από το θάνατο, όταν ο δικός τους θάνατος είναι καθημερινός και οικονομικός, καθώς είναι απλήρωτοι....
Είναι απλήρωτοι, "για νυχτερινά-αργίες για τις εξής περιόδους: δεκαήμερο Δεκεμβρίου 2014, Δεκέμβριος 2015, Ιανουάριος 2016, Φεβρουάριος 2016, καθώς και εκτός έδρας για όλο το έτος 2015", όπως καταγγέλλει στην σχετική του ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών.
Για την ώρα της κινητοποίησης έχει προγραμματιστεί και πορεία στο υπουργείο Υγείας, απαιτώντας απαντήσεις με ημερομηνίες για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
«Επειδή έως τώρα κάθε προσπάθεια του Σωματείου για συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να επιλυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες έχει αποβεί άκαρπη, καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει άμεσα λύση», καταλήγει το σωματείο στην ανακοίνωσή του.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …