Οι τυχεροί της σύνταξης από τα 58!

sintaksiouxoi-logariazoun

Θετικά τα μαντάτα για όσους ασφαλίστηκαν στο ΙΚΑ πριν από το 1993, , αφού γλιτώνουν κυριολεκτικά και πρακτικά την αύξηση των ορίων ηλικίας και κυρίως τις μεγάλες μειώσεις που προκαλεί το νέο ασφαλιστικό για όσους κάνουν αίτηση μετά την ψήφιση του νόμου. και δικαιούνται να λάβουν σύνταξη από την ηλικία των 58 ετών!

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, με τις νέες διατάξεις που ισχύουν ως προς τους όρους συνταξιοδότησης από τις 19 Αυγούστου του 2015 και μετά, όσοι ασφαλίστηκαν πριν το 1993 διατηρούν τα κατοχυρωμένα ως το 2012 ασφαλιστικά τους δικαιώματα, που τους επιτρέπουν να αποχωρήσουν με τα παλαιά όρια ηλικίας, αρκεί να τα είχαν συμπληρώσει μέχρι τις 18 Αυγούστου του 2015.

Η κατοχύρωση ευνοεί μάλιστα και όσους συμπληρώνουν την ηλικία εξόδου μετά τις 19/8/2015 καθώς δεν θα επιβαρυνθούν με μεγάλη αύξηση του ορίου ηλικίας, αλλά με μικρότερη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …