Νέες θέσεις εργασίας, άμεσα

jobseekers

Πολλά είναι τα επιδοτούμενα προγράμματα που αφορούν στο εμπόριο και τα οποία στην Πάτρα, θα εκτελεστούν από τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο, που για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

 «Επειδή το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν πολλά προγράμματα που αφορούν το εμπόριο μπορείτε να δηλώσετε: συμμετοχή δική σας ή δικών σας προσώπων (με αμοιβή). Να απασχολήσετε στην επιχείρηση σας προσωπικό εντελώς δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση για να ενημερώνεστε για τα προγράμματα και να τα αξιοποιήσετε με τον καλλίτερο τρόπο επικοινωνήστε με τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, τηλ.: 2610273257 προκειμένου να δηλώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας. Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη 18-24 ετών.

Δηλώστε άτομα που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα να απασχοληθούν δωρεάν στην επιχείρηση σας».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΕΒ - Παπαλεξόπουλος: Δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία ο Πρόεδρος του ΔΣ

Ο κ. Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, κ. Ευθύμιος Βιδάλης, ανακοίνωσαν …