Προσωπικό ζητά ο όμιλος ΕΛΠΕ

jobsearch-marketing-

Άνοιξαν θέσεις θερινής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές, στο πλαίσιο του προγραμματισμού των αναγκών του Ομίλου ΕΛΠΕ, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία για την αμοιβή και ασφάλισή τους καθόλη την διάρκεια του προγράμματος.

Οι ειδικότητες απασχόλησης είναι οι παρακάτω:

Ειδικότητες Α.Ε.Ι. Ειδικότητες Α.Τ.Ε.Ι.
Γεωλόγων (κατεύθυνσης πετρελαίου) Διοίκησης Επιχειρήσεων
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας
Μεταλλειολόγων Μηχανικών Δομικών Έργων
Μηχανολόγων Μηχανικών Ηλεκτρολογίαςpra
Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών / Αυτοματισμών
Οικονομικών Επιστημών Μηχανολογίας
Πληροφορικής Πληροφορικής
Χημικών Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου
Χημικών Μηχανικών Τεχνολογίας Περιβάλλοντος / Αντιρρύπανσης

Αιτήσεις Συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά (*) την ηλεκτρονική Αίτηση Φοιτητή – Σπουδαστή Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι. Για υποβολή αίτησης, πατήστε εδώ: Αίτηση Φοιτητή – Σπουδαστή Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι.

Πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει να διαβαστεί με προσοχή η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής διαφορετικών ειδικοτήτων πέρα των ανωτέρω, δε θα λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος σε σχολές πενταετούς φοίτησης, ή υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος σε σχολές τετραετούς φοίτησης, καθώς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.  Η περίοδος απασχόλησης περιλαμβάνει το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 1η Απριλίου έως 10 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου – Τμήμα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, τηλ.: 210-7725204.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …