Τρίτη στη βουλή η συζήτηση για την Δικαιοσύνη και τη Διαφθορά

vouli_adeia_aftodioikisi-620x320

Θα ανέβουν οι τόνοι και θα υπάρξει σκληρή πολιτική αντιπαράθεση την Τρίτη το απόγευμα στο κοινοβούλιο, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, μετά από αίτημα του ίδιου του πρωθυπουργού.

Εκτός από τη δικαιοσύνη οι πολιτικοί αρχηγοί σκοπεύουν να επεκταθούν και σε θέματα διαπλοκής και διαφθοράς, τα οποία έχουν συγκεντρώσει μέσα από τις συσκέψεις των επιτελείων τους, όταν κυβερνητικοί κύκλοι έχουν διαρρεύσει ότι ο πρωθυπουργός έχει στοιχεία στην κατοχή του για διαπλοκή πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων με επιχειρηματικούς κύκλους.

Στο θέμα παρενέβη και ο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος δήλωσε:

«Δεν είναι να ακουστούν βαρύγδουπα ονόματα αλλά να μπει φραγμός σε αυτό τον κατήφορο». Σημειώνει ότι όλα αυτά μπήκαν στον δρόμο τους και χαρακτηρίζει την προσπάθεια σύνδεσης της διαπλοκής με κυβερνητικά στελέχη ως «απέλπιδες προσπάθειες όσων δημιούργησαν το χρέος των 300 δισ. και κοσμούν τις λίστες».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …