Αποχή συνέχεια των δημοσίων υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους

adedy-620x320

Συνεχίζουν την αποχή των τελευταίων εβδομάδων οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, από κάθε συμμετοχή τους στο σύνολο των συμβουλίων και των επιτροπών του Δημοσίου, προμηθειών, προγραμματισμού, αρχιτεκτονικού ελέγχου, έργων και μελετών και δημοπράτησης, μέχρι και την Παρασκευή 1η Απριλίου, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης με νεότερη απόφαση της.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, που κάλεσε όλους τους εργαζόμενους σε πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, των Σωματείων και των Ομοσπονδιών, επανέλαβε τι θα σημάνει το ασφαλιστικό, σε περίπτωση που ψηφιστεί και γίνει νόμος του κράτους.
1. Οι μειώσεις των κυρίων συντάξεων των σημερινών συνταξιούχων αλλά και των συναδέλφων που συνταξιοδοτούνται από την ψήφιση του Νομοσχεδίου.
2. Η μείωση των Επικουρικών Συντάξεων.
3. Η ενοποίηση των Ταμείων σε ένα υπερ-Ταμείο χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό που θα πολλαπλασιάσει τα σημερινά προβλήματα των Ταμείων και θα δημιουργήσει διοικητικό χάος και οικονομικό αδιέξοδο.
4. Τέλος, βάζει τα θεμέλια για τη μετατροπή του αλληλέγγυου αναδιανεμητικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανταποδοτικό και μακροπρόθεσμα σε πλήρως κεφαλαιοποιητικό.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …