Ενεργοποιείται από τον Απρίλιο η προκήρυξη 4 θέσεων

-ERGASIA-jobs-growth
Στις πρώτες ημέρες του Απριλίου θα προκηρυχθούν για την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών του θέσεων, οι 4 θέσεις φυλάκων για το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου.
Η απόφαση θα κοινοποιηθεί στη Διαύγεια και θα αναρτηθεί αμέσως από το ergasianews.gr, λόγω του ενδιαφέροντος για τις νέες θέσεις εργασίας, στην χώρα της ανεργίας.
Με το που θα ολοκληρωθούν οι προσλήψεις θα ξεκινήσει και η μόνιμη έκθεση του Μουσείου, που καθυστερεί λόγω έλλειψης φυλάκων, καθώς θα γίνει η παραλαβή της χρυσής σφυρήλατης προτομής του Πωμαίου αυτοκράτορα Σεπτίμιου Σεβήρου, η οποία ήρθε στο φως το 1965 κατά τις στρατιωτικές εργασίες κατασκευής χαρακώματος στον λόφο Αγίας Πέτρας Διδυμοτείχου, που ταυτίζεται με την Πλωτινόπολη.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …