Προς απόλυση για πλαστά πτυχία εργαζόμενοι της Πάτρας

astinomiaaa=

Με απόταξη κινδυνεύουν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας που βρίσκονται στο στόχαστρο της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για πρόσληψη, έχοντας προσκομίσει  πλαστά πτυχία!

Ήδη θεωρούνται σχεδόν βέβαιες τρεις περιπτώσεις, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για αύξηση του αριθμού σε 11, χωρίς να μπορεί να τις επιβεβαιώσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο πρόεδρος της οποίας Σταύρος Τσεκούρας, παρέπεμψε στα επόμενα 24ωρα, που αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τόνισε ότι ο ίδιος δεν είναι ενήμερος για 11 περιπτώσεις, μίλησε για μάστιγα πλαστών πτυχίων σε όλους τους κλάδους και συμπλήρωσε ότι εφόσον βρεθούν όλα τα επίμαχα στοιχεία, οι παραβάτες αστυνομικοί, κινδυνεύουν με απόταξη, γιατί με πλαστά έγγραφα πήραν την θέση ατόμων, που είχαν το προβάδισμα της πρόσληψης στο σώμα….

Πάντως οι πληροφορίες θέλουν αστυνομικό της Αχαίας να εισήχθη στο σώμα προσκομίζοντας το απολυτήριο Λυκείου της...αδερφής του....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …