Find a Job

Θεσμός ζητά συνεργάτες

Find a Job

Να προσλάβει προσωπικό από την τελική λίστα των υποψηφίων που έχουν επιλεγεί από την EPSO, ενδιαφέρεται o αρμόδιος φορέας για την επιλογή προσωπικού που θα εργαστεί για τα όργανα και οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Δικαστηρίου, της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, της Επιτροπής των Περιφερειών, η EPSO.

Αυτή τη χρονιά και για πρώτη φορά, ο θεσμός υπάρχει και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με εκπρόσωπο την Ευσταθίου Στεφανία, Απόφοιτη Νομικής Σχολής ΑΠΘ.

Για την καλύτερη οργάνωση των μελλοντικών μας δράσεων και της ευρύτερης ενημέρωσης αναφορικά με αυτές, απευθύνεται κάλεσμα προς υποβολή υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων Συνεργατών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

1. 2 Συνεργάτες Εξωτερικών Σχέσεων (External Relations)
2. 2 Συνεργάτες Marketing
3. 2 Συνεργάτες Επικοινωνίας και Τύπου (Communication and Press Directors)
4. 2 Συνεργάτες Ανεύρεσης Οικονομικών Πόρων (Fundraising)
5. 3 Εξωτερικοί Συνεργάτες Αθηνών (External Directors based in Athens)

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που ακολουθούν προτού συμπληρώσετε την αίτηση.

1. Η θητεία των συνεργαζόμενων στελεχών που θα επιλεχθούν θα διαρκέσει από την 1η Απριλίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου 2016. Σε περίπτωση μείωσης ή επέκτασης της θητείας σε μεταγενέστερο στάδιο, θα ακολουθήσει σχετική συνεννόηση μαζί με τον/την επιλεγέντα/επιλεγείσα.

2. Υποβολές αιτήσεων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα Ελλάδος 23:59.

3. Ενδεχομένως ζητηθεί η διενέργεια συνέντευξης με τους/τις αιτούντες/αιτούσες.

4. Η εν λόγω EU Careers Ambassador AUTH διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε επιλογή κανενός αιτούντα ή καμίας αιτούσης, εφόσον κρίνει πως δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε αιτούμενης θέσης.

5. Με την υποβολή της αίτησης, συμφωνείτε στην διάθεση των προσωπικών σας στοιχείων για την διενέργεια της επιλογής των Ειδικών Συνεργατών. Κάθε άλλη ενέργεια αναφορικά με τη χρήση των δεδομένων αυτών δεν είναι θεμιτή.

6. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eucareers.auth@gmail.com

Περιγραφή θέσεων

1. 2 Συνεργάτες Εξωτερικών Σχέσεων (External Relations)
Υπεύθυνοι προς υποβοήθηση της Ambassador στην αναζήτηση και εδραίωση συνεργασιών με άλλους φορείς (εντός και εκτός Θεσσαλονίκης) και των δημοσίων σχέσεων για τα μελλοντικά διεθνή Projects.

2. 2 Συνεργάτες Marketing
Υπεύθυνοι προώθησης των EU Careers AUTH στους φοιτητές και στο ευρύτερο κοινό με ποικίλους τρόπους. Αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό κάθε ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού, την επικοινωνία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ΔΑΣΤΑ, καθώς και το γενικότερο image του θεσμού στο Αριστοτέλειο.

3. 2 Συνεργάτες Επικοινωνίας και Τύπου (Communication and Press)
Υπεύθυνοι για την σύνταξη και αποστολή Δελτίων Τύπου και την εν γένει προώθηση του θεσμού στα ΜΜΕ.

4. 2 Συνεργάτες Ανεύρεσης Οικονομικών Πόρων (Fundraising)
Προς υποβοήθηση της κας. Παπαδοπούλου, Υπεύθυνης Οικονομικής Διαχείρισης, στην αναζήτηση χορηγιών κάθε είδους.

5. 3 Εξωτερικοί Συνεργάτες Αθηνών (External Directors based in Athens)
Υπεύθυνοι προς υποβοήθηση της Ambassador στο έργο της αναφορικά με τα μελλοντικά διεθνή Projects και αυτά των Αθηνών.

*Η απασχόληση και η θέση βασίζονται στον εθελοντισμό και την θέληση για προσφορά.

Kάντε αιτηση εδω

Ο θεσμός EU Careers, δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα της EPSO και από το 2010 έχει λανσάρει το θεσμό των » EU Careers Ambassadors ». Προσπαθώντας λοιπόν να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ανθρώπων, ικανών να ενημερώσουν και να προωθήσουν τις καριέρες στην ΕΕ, επιλέγεται ένα άτομο, (ιδανικά) από κάθε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα και σε κάθε κράτος- μέλος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …