Εταιρεία Ψυχικής Υγείας ψάχνει εργαζόμενους

JOBBBBBBS

Στην ακόλουθη ανακοίνωση αναζήτησης προσωπικού, για την κάλυψη βασικών της αναγκών, με πλήρη ανάλυση όρων, προυποθέσεων, ειδικοτήτων, ημερομηνιών και δικαιολογητικών, η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών – Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που λειτουργεί το Οικοτροφείο «Καλλιρρόη» στο Ν.Ρύσιο  και τον Ξενώνα «Ίρις» στο Δ.Ευόσμου Ν.Θεσσαλονίκης, γτνωστοποιεί την απόφασή της και καλεί τους ενδιαφερόεμνους για τις παρακάτω θέσεις να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους:

ΚΩΔ.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Α.1 Νοσηλευτής/τρια ΤΕ 1 (ΜΙΑ) Πτυχίο ΑΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος Πλήρους Απασχόλησης Ορισμένου χρόνου Ν.ΡύσιοΝ.Θεσσαλονίκης
Α.2 Νοσηλευτής/τρια ΤΕ 1 (ΜΙΑ) Πτυχίο ΑΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος Πλήρους Απασχόλησης Ορισμένου χρόνου Δ.Ευόσμου Ν.Θεσσαλονίκης
Α.3 Ψυχολόγος ΠΕ 1 (ΜΙΑ) Πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος Πλήρους Απασχόλησης Ορισμένου χρόνου Δ.Ευόσμου Ν.Θεσσαλονίκης

Η πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης με την  αίτηση συμμετοχής θα βρίσκεται αναρτημένη: στην ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Y.K.A.: www.epsyka.gr

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

1.Το φυσικό αντικείμενο αφορά στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από το Οικοτροφείο «Καλλιρρόη» το οποίο λειτουργεί ως Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης υψηλού βαθμού προστασίας. Στο Οικοτροφείο φιλοξενούνται για διαβίωση, υποστήριξη και θεραπεία 15 άτομα με βαριά νοητική υστέρηση ή/και συνοδές ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, με σκοπό να διασφαλιστεί η παραμονή τους στην κοινότητα και η συνέχιση των σχέσεων αυτών των ατόμων με τη ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας. Το Οικοτροφείο «Καλλιρρόη» βρίσκεται στο Ν.Ρύσιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

2.Το φυσικό αντικείμενο αφορά στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από τον Ξενώνα «Ίρις» ο οποίος λειτουργεί ως Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης υψηλού βαθμού προστασίας. Στον Ξενώνα φιλοξενούνται για διαβίωση, υποστήριξη και θεραπεία 15 άτομα με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, με σκοπό να διασφαλιστεί η παραμονή τους στην κοινότητα και η συνέχιση των σχέσεων αυτών των ατόμων με τη ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας. Ο Ξενώνας «Ίρις» βρίσκεται στην Φιλίππου 51 στο Δ.Ευόσμου Ν.Θεσσαλονίκης

Για την αρτιότητα της Πολυκλαδικής Θεραπευτικής Ομάδας των παραπάνω Μονάδων Ψυχικής Υγείας και την εύρυθμη λειτουργία τους, η ΕΨΥΚΑ με την παρούσα καλεί τους ενδιαφερόμενους, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τις παρακάτω ειδικότητες ανά Μονάδα Ψυχικής Υγείας:

– (1) Νοσηλευτής/τρια στο Οικοτροφείο Ν.Ρυσίου «Καλλιρρόη»

Αντικείμενο Σύμβασης – Περιγραφή καθηκόντων

  • Ο/Η Νοσηλευτής/τρια υποχρεούται στην παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών υγείας για τη χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής στους φιλοξενούμενους, συνοδεύει στις εξωτερικές δραστηριότητες και τις προγραμματισμένες επισκέψεις των φιλοξενούμενων σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και άλλους φορείς παροχής ιατρικής φροντίδας.
  • Ο/Η Νοσηλευτής/τρια υποχρεούται να εφαρμόζει το ατομικό και ομαδικό θεραπευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την υπόλοιπη Π.Θ.Ο.
  • O/H Νοσηλευτής/τρια   υποχρεούται να καταγράφει ενυπόγραφα στο «βιβλίο λογοδοσίας νοσηλευτών» όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους και αναφέρονται στην χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής και τη συμπεριφορά των φιλοξενουμένων, ατομικά αλλά και στο πλαίσιο των ομαδικών δραστηριοτήτων.
  • Υποχρεούται να συμμετέχει στις τακτικές και έκτακτες ομάδες προσωπικού του οικοτροφείου.

– (1) Νοσηλευτής/τρια στον Ξενώνα «Ίρις»

Αντικείμενο Σύμβασης – Περιγραφή καθηκόντων

  • Ο/Η Νοσηλευτής/τρια υποχρεούται στην παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών υγείας για τη χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής στους φιλοξενούμενους, συνοδεύει στις εξωτερικές δραστηριότητες και τις προγραμματισμένες επισκέψεις των φιλοξενούμενων σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και άλλους φορείς παροχής ιατρικής φροντίδας.
  • Ο/Η Νοσηλευτής/τρια υποχρεούται να εφαρμόζει το ατομικό και ομαδικό θεραπευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την υπόλοιπη Π.Θ.Ο.
  • O/H Νοσηλευτής/τρια   υποχρεούται να καταγράφει ενυπόγραφα στο «βιβλίο λογοδοσίας νοσηλευτών» όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους και αναφέρονται στην χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής και τη συμπεριφορά των φιλοξενουμένων, ατομικά αλλά και στο πλαίσιο των ομαδικών δραστηριοτήτων.
  • Υποχρεούται να συμμετέχει στις τακτικές και έκτακτες ομάδες προσωπικού του Ξενώνα.

(1) Ψυχολόγος στον Ξενώνα «Ίρις»

Αντικείμενο Σύμβασης – Περιγραφή καθηκόντων

  • Ο ψυχολόγος υποχρεούται στην ψυχολογική παρακολούθηση και εκτίμηση των φιλοξενουμένων, το σχεδιασμό, οργάνωση και την εφαρμογή θεραπευτικών προγραμμάτων και ομάδων σε συνεργασία με την ΠΘΟ του Ξενώνα.
  • Υποχρεούται να τηρεί φακέλους για κάθε φιλοξενούμενο, να ενημερώνει αυτούς και να συνεργάζεται και να ενημερώνει τη διοίκηση για την πορεία και εξέλιξη των φιλοξενουμένων.
  • Αναλαμβάνει την υποχρέωση να οργανώνει και να υλοποιεί προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στην τοπική κοινωνία.
  • Υποχρεούται να συμμετέχει στις τακτικές και έκτακτες ομάδες προσωπικού του Ξενώνα.
  • Υποχρεούται να αναλαμβάνει μαζί με τον κοινωνικό λειτουργό την επαφή με το οικογενειακό περιβάλλον των φιλοξενουμένων και την ενημέρωση των συγγενών για θέματα που αφορούν την ψυχοκοινωνική πορεία τους.
  • Υποχρεούται να σημειώνει στο Ψυχοκοινωνικό Ιστορικό κάθε φιλοξενούμενου την πορεία της νόσου και κάθε θέματος που άπτεται της ειδικότητάς του.

Υποχρεούται να προβαίνει σε όλες τις ενέργειες προστασίας των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων των φιλοξενούμενων.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Νοσηλευτής/τρια, εξαρτημένης εργασίας, πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου

–  Πτυχίο ΑΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος

–  Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος

– Τουλάχιστον 2 έτη προϋπηρεσία στο «χώρο» της ψυχικής υγείας-πρόνοια

2. Ψυχολόγος εξαρτημένης εργασίας, πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου

–  Πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος

–  Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος

– Τουλάχιστον 1 έτος προϋπηρεσία στο «χώρο» της ψυχικής υγείας-πρόνοια

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

–      Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα στο επίπεδο που προσδιορίζεται και διαπιστώνεται σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 (ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει κάθε φορά.

–      Εκπληρώσει (αφορά τους άνδρες) τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, ή, εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ από τα γραφεία της εταιρείας Γιαννιτσών 31 & Π. Κυρίλλου, 54627 Θεσσαλονίκη και από την ιστοσελίδα www.epsyka.gr.

ΕΓΓΡΑΦΑ

Αίτηση Υποψηφιότητας η οποία θα πρέπει να αναγράφει:

ΠΡΟΣ “Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.”  ΑΜΚΕ για Πρόσληψη Προσωπικού στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

  • Τα πλήρη στοιχεία ταυτότητος / διαβατηρίου
  • Διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίας

Θα έχει συνημμένα:

Βιογραφικό Σημείωμα αναλυτικό (για την απόδειξη των ανωτέρω απαραίτητων και επιθυμητών προσόντων και σημειώνοντας επιπρόσθετα την ύπαρξη συστατικών επιστολών, εάν υπάρχουν )

(η φόρμα αίτησης βρίσκεται στο αναλυτικό τεύχος προκήρυξης στην ιστοσελίδα του φορέα www epsyka.gr)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά και θα συνοδεύουν την αίτηση συμμετοχής είναι:

1. Αστυνομική ταυτότητα

2. Τίτλος σπουδών

3. Άδεια άσκησης επαγγέλματος

4. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας

5. Βεβαιώσεις εθελοντικής εργασίας ή προσφοράς

6. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης

7. Αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογίας εισοδήματος

8. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, με την οποία να δηλώνεται ότι ο υποψήφιος:

α) δεν έχει καταδικαστεί σε κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,

β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε,

γ) δεν έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα κατατεθούν σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων ή των ακριβών αντιγράφων τους (ν.4250/2014).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν την αίτηση υποψηφιότητας τους με τα δικαιολογητικά και το βιογραφικό τους σημείωμα:

Αυτοπροσώπως στα γραφεία του φορέα στη διεύθυνση Γιαννιτσών 31 & Κυρίλλου, Κτίριο Αλέξανδρος 1ος όροφος  Τ.Κ. 54627 Θεσσαλονίκη ή ταχυδρομικά με παραλαβή μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ήτοι Παρασκευή 08-04-2016 και ώρα 14.00μ.μ

Με την ένδειξη:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες από 10.30΄- 13.30΄ στο τηλ. 2310511207

ΛΗΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδίκτυο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Φορέα για 15 ημέρες τουλάχιστον.

Υποβολή αιτήσεων – βιογραφικών

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την Παρασκευή 08/04/2016. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κριτήρια της τελικής επιλογής θα είναι:

-Το βιογραφικό σημείωμα του/της Υποψηφίου
-Η εμπειρία του/της στον «χώρο» της ψυχικής υγείας – πρόνοια

-Η προφορική συνέντευξη με την επιτροπή. (Στη συνέντευξη θα συνεκτιμηθούν όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και την καταλληλότητα των υποψηφίων.)

Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια.

Αφού γίνει ο έλεγχος και η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και των δικαιολογητικών των Υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή, θα ακολουθήσει η διαδικασία συνέντευξης. Μετά την ολοκλήρωση  της διαδικασίας επιλογής, θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν τα ονόματα των επιτυχόντων και των επιλαχόντων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …