Λεξιλόγιο χαμαιτυπείου στο κοινοβούλιο(VIDEO)

KAMM-BENIZ

Όλο και εξευτελίζεται το κοινοβούλιο με το λεξιλόγιο και τις εκρήξεις μεταξύ στελεχών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, όπως συνέβη και το βράδυ της Τρίτης.

Από τη μία ο Πάνος Καμμένος που επιθυμούσε να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από την «κολοτούμπα» της υπόθεσης Μουζάλα, επέλεξε να προβεί σε επιθέσεις όπως η αναφορά του σε βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου ως εξής:

«Η Αριστέα Μπουγάτσου και ο Χάρης Μπότσαρης πέθαναν ότι όλα όσα ερευνούσαν και κατήγγειλαν, κάποιοι σαν κι εσάς τα έκρυβαν και τα έθαβαν για να συγκυβερνήσουν με τον Βενιζέλο και να καλύψουν τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο. Ε, λοιπόν τέλος. Αυτά τέλος».

Άμεση η έκρηξη του Ευάγγελου Βενιζέλου, που ζητούσε το λόγο επί προσωπικού και φώναζε:

"Είσαι αλητάμπουρας" ακούστηκε να του λέει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

"Βρίζετε όσο θέλετε" απάντησε ο κ. Καμμένος.

"Είσαι αλητάμπουρας" επανέλαβε ο κ. Βενιζέλος.

"Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας" του είπε ο κ. Καμμένος.

"Θα το μετανιώσεις στα τέσσερα", συνέχισε ο κ.Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Τάσος Κουράκης σχολίασε ότι δεν είναι εκφράσεις αυτές που ακούγονται, ενώ για αρκετά λεπτά επικράτησε ένταση στην αίθουσα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …