Ζητείται προσωπικό από Εκπαιδευτικό Ίδρυμα

job

Eπιστήμονες και ερευνητές για διδασκαλία, με ετήσιο προϋπολογισμό 31.460,00 ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί από τα δίδακτρα των μεταπτυχιακών φοιτητών και άλλους πόρους, ζητούνται για τις ανάγκες της Πράξης/Δράσης του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: ΠΜΣ «Μουσικολογία» (ΦΕΚ 1097/Β/10-6-2015), που εντάσσεται στην Κατηγορία Πράξεων Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Αχιλλέα Χαλδαιάκη (Κ.Α. 70/3/13216).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται σε 10 ημέρες από την ανάρτηση της παρούσας και το αργότερο έως και την Δευτέρα 04/04/2016 και ώρα 14:00.

Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραληφθούν από το Πρωτόκολλο της Γραμματείας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα.

Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος γίνεται βάσει της Κ.Υ.Α 679/1996 (ΦΕΚ Β’ 826), όπως ισχύει σήμερα, και τον Οδηγό Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου του έργου ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/8/2016. Η σύμβαση που θα υπογραφεί με το ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφά τους καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 5 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α’ 45/9.3.1999).

Πληροφορίες:   Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσικολογία»  (email:musicologyuoa@gmail.com)

YΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν εγγράφως ένσταση στον ΕΛΚΕ του ΕΚΠΑ (Χρήστου Λαδά 6, Αθήνα, ΤΚ 10561, 7ος όροφος) εντός πέντε (5) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Αξιολόγησης, με την οποία εγκρίνεται η επιλογή των συνεργατών και ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων. Η απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης κοινοποιείται με την ανάρτησή της στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στον ιστότοπο του ΕΛΚΕ του EKΠΑ (στην ηλεκτρονική διαδρομή ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης).

Εκτιμάται ότι τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν εντός δύο μηνών από την ανάρτηση της παρούσας πρόσκλησης. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δείξουν εύλογο ενδιαφέρον παρακολουθώντας στην ηλεκτρονική διαδρομή ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης αν έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα της αξιολόγησης (απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης). Σε περίπτωση υποβολής ενστάσεων θα οριστεί Επιτροπή μελέτης των ενστάσεων αυτών.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …