Επεκτείνεται το πρόγραμμα "Δεκατιανό στους μαθητές"

FAGHTO

Με μία λιτή ανακοίνωση, το υπουργείο Εργασίας ακθιστά γνωστό ότι αποφάσισε την επέκταση του πιλοτικού προγράμματος «ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», το οποίο στην Α΄φάση υλοποίησης του, κατέδειξε την ανάγκη των μαθητών  για συνέχισή του.

"Η Α΄φάση υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» απέδειξε στην πράξη την αναγκαιότητα του προγράμματος αφενός και την αρμονική συνεργασία ολόκληρης της σχολικής κοινότητας ως προϋπόθεση ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς την καθολική και  συγκινητική συμμετοχή της σχολικής κοινότητας θα υπήρχε αδυναμία ως προς την υλοποίησή  του.

Στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας, προχωρούρα στη Β΄φάση υλοποίησης του προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2015 – 2016, συγκεκριμένα μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2016.

Το παραπάνω Πιλοτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε 66 Δημοτικά Σχολεία και συστεγαζόμενα σε αυτά Νηπιαγωγεία και αφορά το σύνολο των μαθητών που φοιτούν σε αυτά, δηλαδή 11.500."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά νότια της Σούγιας

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.8 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Σούγιας Χανίων   Γεωδυναμικό …