Έπεσαν οι υπογραφές των μετατάξεων-αποσπάσεων ενστόλων

astynomkoss

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, που αφορά στις μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις των αστυνομικών, από τον αναπληρωτή υπουργό, καθώς είναι πολλά τα αιτήματα από το νομό για αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών, με το υπουργείο να ανακοινώνει:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, υπέγραψε την εισήγηση του σχεδίου του Προεδρικού διατάγματος, που ρυθμίζει το θέμα των μεταθέσεων, αποσπάσεων και μετακινήσεων του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με απώτερο σκοπό την ορθολογική, αποτελεσματική και κατά τρόπο αντικειμενικό και δίκαιο βελτίωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου

«Πρόκειται για στοχευμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις οι οποίες προέκυψαν από την αδιαμφισβήτητη ανάγκη να ανταποκριθεί η διοίκηση στην υποχρέωσή της έναντι του προσωπικού του Σώματος. Αυτό, με σκοπό να εξαλείψει οριστικά τις δυσλειτουργίες, τα προβλήματα ή και τις ενδεχόμενες ενίοτε αδικίες που, κατά κοινή ομολογία και διαπίστωση, προκαλούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα συγκεκριμένες διατάξεις του υπάρχοντος κανονισμού μεταθέσεων του προσωπικού.

Το σχέδιο του Π.Δ σχετικά με τις μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις «Ικανοποιεί επίσης με τον τρόπο αυτό σχετικά αιτήματα του ίδιου του προσωπικού, όπως αυτά έχουν κατά καιρούς εκφραστεί μέσω των συνδικαλιστικών του εκπροσώπων».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …