Νέες πληρωμές ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (Ημερομηνίες)

opekepeplhromes-

Το πρασίνισμα και την ενιαία ενίσχυση, θα αποπληρώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ και μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο προέδρου του αρμόδιου οργανισμού πληρωμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Αντώνης Μωυσίδης, αυτό θα συμβεί πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.
"Η πληρωμή της β’ δόσης ενιαίας ενίσχυσης και το πρασίνισμα θα καταβληθούν πιθανότατα μετά τα μέσα Απριλίου.
Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε εκδώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήθελε ότι μέχρι τις αρχές Απριλίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με την έκδοση του τίτλου των οριστικών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης, η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να καταβληθεί το β΄ μέρος της εκκαθάρισης της Βασικής Ενίσχυσης καθώς και η Πράσινη Ενίσχυση. Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται επίσης να πληρωθούν οι δικαιούχοι της πρόωρης συνταξιοδότησης τον Μάρτιο", επεσήμανε.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …