Δήμος ζητά 6 άτομα Υ.Ε

jobb

Προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού έξι (6) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθµό ατόµων, ειδικότητες, µε τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο: -  6 Γενικών καθηκόντων Υ.Ε. (2 μήνες), ανακοινώνει ότι θα προσλάβει Πρόεδρος του ΝΠ∆∆ – ΠΕΛΙΝΝΑ τουΔήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ΝΠ∆∆ «ΠΕΛΙΝΝΑ» κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες, µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερών από την επόµενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας.

2) Υπεύθυνη ∆ήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του ν.3584/07, καθώς και ότι δεν υφίσταται κώλυµα απασχόλησης ως ορίζεται στο π.δ. 164/2004 και στον Ν.2190/1994 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (Ν. 3812/2009).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενιαία Λίστα Χειρουργείων ηλεκτρονικά και ενημέρωση ασθενούς

Με διάταξη σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της …