Ούτε την επόμενη Τετάρτη πλειστηριασμοί

simbaseis1

Δεν θα διενεργηθούν την ερχόμενη Τετάρτη οι καθορισμένοι πλειστηριασμοί δανειοληπτών, με τον συμβολαιογραφικό κλάδο να έχει συμπληρώσει 3 μήνες αποχή από τα καθήκοντά του, δίνοντας όμως χαρά με τις αποφάσεις του, σε χιλιάδες Έλληνες, που προς το παρόν σώζουν την ακίνητη κατοικία τους.

Οι συμβολαιογράφοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό, εξαγγέλλοντας κλιμάκωση με παράταση των κινητοποιήσεων τους, μέχρι και τις 6 Απριλίου.

Για του λόγου τω αληθές σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή:

"Η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους στις 5 και 6 Απριλίου 2016. Λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες για την 6η Απριλίου 2016 πλειστηριασμοί."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …