Προκηρύχθηκαν 54 προσλήψεις

Job-Search-8.15.22-PM
Να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής προκειμένου να καταρτιστούν οι ονομαστικοί Κατάλογοι Πρόσληψης Επικουρικού Προσωπικού, καλεί Τους/Τις ενδιαφερόμενους/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού στους Φορείς αρμοδιότητας της, η  Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στους καταλόγους επικουρικού προσωπικού ορίζεται η Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
α) Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
β) Να μην έχουν κώλυμα διορισμού κατά το άρθρο 8 παρ. 1 του Ν. 3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.» (ΦΕΚ 26/τ. Α79-2-2007), με την επιφύλαξη της παρ. 2 του ανωτέρω άρθρου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ:

α) Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από ενδιαφερόμενους/ες για εγγραφή στον κατάλογο επικουρικού προσωπικού πριν την 1η Ιανουαρίου 2015, διαγράφονται.
β) Οι αιτήσεις οι οποίες έχουν υποβληθεί στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης από 1ης Ιανουαρίου 2015 εξακολουθούν να ισχύουν.
γ) Υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις από 1ης Ιανουαρίου 2015 έως και σήμερα στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, μπορούν να υποβάλουν ή να αποστείλουν συμπληρωματική αίτηση με τα δικαιολογητικά που επιθυμούν να συμπεριλάβουν στην αρχική τους αίτηση.
δ) Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, (Αριστοτέλους 16 Θεσσαλονίκη) στον 5ο όροφο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στην ταχυδρομική διεύθυνση: 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης Επικουρικό Προσωπικό Αριστοτέλους 16 Τ.Κ.: 546 23 Θεσσαλονίκη, με την προϋπόθεση η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή η σήμανση της εταιρείας ταχυμεταφοράς να είναι όχι αργότερα από την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενιαία Λίστα Χειρουργείων ηλεκτρονικά και ενημέρωση ασθενούς

Με διάταξη σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της …