Ξεσηκώνονται με κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ

olp

Εκτός εργασίας θα παραμείνουν μέσα 2 και στις 3 Απριλίου, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, με την απόφαση να επεκτείνεται, και στην υπερωρία της Δευτέρας, με αφορμή τις αντιδράσεις τους στην κυβερνητική απόφαση  παραχώρησης του λιμανιού τους, που οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι θα είναι τελικά πώληση, αλλά "η κυβέρνηση το αποκρύπτει".

Παράλληλα αποφάσισαν τη Δευτέρα να συνεδριάσει το σύνολο των συλλόγων και των σωματείων τους με σκοπό την λήψη αποφάσεων επέκτασης των κινητοποιήσεων τους.

Τη στιγμή που ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει απευθυνθεί εγγράφως στη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, ζητώντας επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη των ενεργειών τροποποίησης της σύμβασης με το ελληνικό Δημόσιο, οι εργαζόμενοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους, ανά εβδομάδα.

"Έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης στους χρήστες των λιμενικών υπηρεσιών αλλά και του εμπορικού κόσμου της πόλης, που πλήττεται βάναυσα από τις ασκούμενες πολιτικές των τελευταίων ετών.", επισημαίνουν στην σχετική ανακοίνωσή τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εurostat: Στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ οι Έλληνες

Με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, οι Ελληνίδες και οι …