Δείτε με τα παιδιά σας το βίντεο κατά της παιδικής κακοποίησης(VIDEO)

mystiko ths nikis

Η Νίκη είναι ένα κοριτσάκι σε μία ταινία με κινούμενα σχέδια, που έχει ένα μυστικό....Σοβαρό.... Ένα άτομο από το οικείο περιβάλλον της θέλει να τη βλάψει. Εκείνη όμως ξέρει να προστατεύει τον εαυτό της γιατί γνωρίζει τον κανόνα του εσώρουχου και τελικά, εκμυστηρεύεται την περιπέτειά της στην καλή της νεράιδα!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί μαζί με τα παιδιά σας.....Μιλήστε τους για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση και ενημερώστε τα για όλα ώστε να καταφύγουν σε εσάς εάν συμβεί το οτιδήποτε....

Η ταινία είναι με κινούμενα σχέδια, ώστε τα παιδιά όλων των ηλικιών να μπορέσουν να διδαχτούν και να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους...

Η ταινία, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Είναι μια παραγωγή της DVS Design, με την υποστήριξη της Media Strom και του Ιδρύματος Λάτση, που έχει επωμισθεί το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων, προκειμένου να μοιραστεί σε όλους τους νομούς της χώρας.

70.000 αντίτυπα θα διανεμηθούν στους κεντρικούς δήμους κάθε νομού της Ελλάδας, προκειμένου, στη συνέχεια, ο κάθε Δήμος να μοιράσει τα DVD σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εurostat: Στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ οι Έλληνες

Με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, οι Ελληνίδες και οι …