Προσλήψεις 276 Λιμενοφυλάκων

dimartiria-limenikoi

Ενέκρινε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την πρόσληψη 276 Λιμενοφυλάκων, αποστέλλοντας την σχετική πράξη στο Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να την εγκρίνει με τη σειρά του, καθώς απαιτείται επιπλέον προσωπικό για την άμεση ενίσχυση κυρίως των Λιμενικών Αρχών »πρώτης γραμμής».

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα στην τρέχουσα χρονιά, ώστε από την περίοδο  τέλη 2016–αρχές 2017, να προωθηθεί το επόμενο βήμα της αύξησης της Οργανικής Δύναμης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Την ίδια ώρα το υπουργείο μελετά την δυνατότητα λειτουργίας Ακαδημίας Λιμενικού Σώματος, σε συνδυασμό με τις βαθμίδες των στελεχών που θα εισάγονται προς εκπαίδευση, ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη στην πρόθεσή του να επαναλειτουργήσει η Σχολή Λιμενοφυλάκων, ως Παραγωγικής Σχολής των νέων μελών του σώματος

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …