Θέση έμμισθης μερικής απασχόλησης

 JOBS 5

Θέση έμμισθης μερικής απασχόλησης, 25 ώρες την εβδομάδα που περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο και 2 απογευματινά ωράρια, ανακοινώθηκε για τη στελέχωση του ανθρωπίνου δυναμικού της, από την "Κιβωτό του Κόσμου", που ζητά έναν παιδαγωγό.

 Απαιτήσεις-Προσόντα

– Παιδαγωγικό Πτυχίο Πανεπιστημιακής Σχολής (ΑΕΙ) ή αντίστοιχης σχολής πλήρως αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.

– Προϋπηρεσία στο αντικείμενο. (Τουλάχιστον 3 χρόνια).
Προϋπηρεσία του υποψηφίου σε ξενώνα – σπίτι φιλοξενίας παιδιών θα ληφθεί σοβαρά υπόψη, ακόμα και αν δεν διαθέτει παιδαγωγικό πτυχίο ΑΕΙ.
Επίσης τυχόν προηγούμενη εμπειρία ως εμψυχωτής παιδαγωγός με γνώσεις στο θεατρικό παιχνίδι ή και στην παιχνιδοθεραπεία  θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.
– Επαγγελματισμό και διάθεση προσφοράς.
– Οι ξένες γλώσσες είναι επιθυμητό αλλά όχι αναγκαίο προσόν.

Καθήκοντα

Η κατάρτιση (εύρεση δραστηριοτήτων) κι εφαρμογή αυτών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των παιδιών μας  για το Σαββατοκύριακο.

Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους καθώς και όποιες συστάσεις αποδεικνύουν την προϋπηρεσία τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο (www.kivotostoukosmou.org) και  στο τηλέφωνο: 2105141935

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …