Τρελές οι εργοδοτικές απαιτήσεις προς τις αεροσυνοδούς

aeroplanooo

Τις αδιανόητες απαιτήσεις των αεροπορικών εταιρειών από τς αεροσυνοδούς, προκειμένου να τις προσλάβουν παρουσιάζει η  Daily Mail, αποδεικνύοντας ότι τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι στον αιθέρα, αλλά χρειάζεται μία σειρά στερήσεων και σκληρών ικανοτήτων, για να πετάξει κάποια στα σύννεφα...

Δείτε κάποιες από τις πιο υπερβολικές απαιτήσεις γνωστών αεροπορικών εταιρειών, όπως τις παρουσιάζει η Daily Mail:

-Η βραζιλιάνικη εταιρία TAM απαιτεί από το προσωπικό της να έχουν εκπαιδευτεί για το πως να επιβιώσουν σε μία ζούγκλα, καθώς η μισή έκταση της χώρας καλύπτεται από δάσος.

-Οι αεροπορικές γραμμές της Αλάσκα απαιτούν από το πλήρωμα να μην καπνίζουν τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις πτήσεις τους.

-Οι Emirates airlines από την άλλη θέλει το μανικιούρ να είναι στην εντέλεια και το κραγιόν να έχει την ίδια απόχρωση με το καπέλο τους.

-Για να υποβάλει κάποια αίτηση στις πολυτελείς αερογραμμές της Qatar Airways θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μέτρα τεντωμένες, ώστε να μπορούν να φτάσουν και το πιο ψηλό ράφι.

-Η εταιρία West Jet ζητά από τις υπαλλήλους τους να είναι σε θέση να σηκώσουν 22 κιλά από το δάπεδο μέχρι τη μέση τους και τα μισά, δηλαδή 11, μέχρι το κεφάλι τους.

-Επίσης η Malaysia airlines ζητά πάντα να φορούν make up που να ταιριάζει άψογα με την επιδερμίδα τους.

-Η εταιρία Virgin Atlantic παρέχει σε άντρες και γυναίκες αεροσυνοδούς ειδικά μαθήματα στα οποία μαθαίνουν τα πάντα για τον… καλλωπισμό τους.

-Οι αεροπορικές γραμμές της Ασίας ζητούν από τις μελλοντικές αεροσυνοδούς της να έχουν άριστη όραση. Παρ΄όλα αυτά αν υπάρξει κάποιο θέμα με τα μάτια τους στο μέλλον θα μπορούν να φορούν φακούς επαφής, αλλά όχι γυαλιά οράσεως.

-Η εταιρία Malaysia Airlines ζητά από όσες γυναίκες λαμβάνουν μέρος στους -διαγωνισμούς να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 22-25 και οι άντρες 25-28.

-Όσες αποτυγχάνουν στο να έχουν αυτό το αποτέλεσμα, τότε έχουν όριο δύο εβδομάδες για να αδυνατίσουν, ενώ ελέγχονται πολύ συχνά ακόμη και όσες δουλεύουν ήδη εκεί.

-Από την άλλη οι Βρετανικές αερογραμμές ζητούν πιο εξειδικευμένα πράγματα. Το καλσόν των αεροσυνοδών θα πρέπει να είναι κατάμαυρο, τα πουκάμισα το ίδιο και τα νύχια τους βαμμένα κόκκινα ή σε nude αποχρώσεις.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …