7,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση του "Bridging Europe"

nationwidepoll_4-16d_gr_be

Στο καλάθι των αχρήστων πετά τις Ελληνικές δημοσκοπήσεις το διεθνές κέντρων ερευνών Bridging Europe, που αντρέπει όλα τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα στην πρόθεση ψήφου και δίνει από τις δικές του μετρήσεις και αναλύσεις, ισχυρότατο προβάδισμα στο κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα της τάξεως των 7,5 ποσοστιαίων μονάδων, έναντι της ΝΔ.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει μία καθαρή εκλογική υπεροχή από τη ΝΔ, με το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου να είναι στο 27%, ιδιαίτερα ψηλό. Οι ΑΝ.ΕΛ παγιώνουν το ποσοστό που τους επιτρέπει την είσοδό τους στη Βουλή, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ παραμένει σταθερή, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων χάνουν δύναμη, την οποία αυξάνουν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα σύμφωνα με το Bridging Europe, έχουμε:

-24,6% ΣΥΡΙΖΑ,

-17,1% ΝΔ,

-7,5% ΧΑ,

-7,4% ΚΚΕ,

-4,5% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ,

-3,3% ΑΝΕΛΛ,

-2,8% ΛΑΕ,

-2% ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ,

-1,4% ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,

-2% Άλλοι και ΔΞ/ΔΑ

Αναλυτικά όλα τα στοιχεία της έρευνας που διεξήχθη το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου, από ένα διεθνές κέντρο που μέχρι τώρα έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις και μετρήσεις του και στις τέσσερις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα, δείτε τα ΕΔΩ.

Picture

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …