Απαιτήσεις ΔΝΤ: Μείωση μισθών στο Δημόσιο- Αύξηση ΦΠΑ στις ΔΕΚΟ

Tomsen-DNT

Κόκκινο πανί αποτελούν για τα στελέχη του ΔΝΤ, τα ζητήματα του ΦΠΑ και της μισθολογικής δαπάνης στο δημόσιο, καθώς διαφωνούν με το πρώτο στους επαγγελματίες, ζητώντας αύξησή του στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και είναι υπέρμαχοι του δεύτερου, με βάση και την απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας που έβαλε φωτιά στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, μεταξύ Τόμσεν-Βελκουλέσκου, που σήμερα είχαν την πλήρη κάλυψη της Λαγκάρντ, η οποία δήλωσε ότι είναι αστείο να πιστεύουν κάποιοι ότι το ΔΝΤ ήθελε να δημιουργήσει δημοσιονομικό πρόβλημα.

Μάλιστα για το ΦΠΑ, εκτίμηση των οικονομικών κεφαλιών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είναι πως δεν πρόκειται να αποδώσουν για τα ταμεία, τόσο η επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, όσο και η επιβολή τέλους στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, αλλά θα φέρει χρήματα στο κράτος αν υπάρξει επέκταση του ΦΠΑ στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ που στην παρούσα φάση έχουν εξαιρεθεί από τα μέτρα, πολύ απλά γιατί αφορά κυρίως και πάλι στους μη έχοντες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …