Υπό κατάληψη το εργοστάσιο της ΕΒΖ

ebz2.medium

Το είπαν και τελικά το έκαναν οι τευτλοπαραγωγοί των νομών Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, οι οποίοι συντονίστηκαν και προχώρησαν στην επ΄ αόριστον κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στο Πλατύ, στο οποίο έφραξαν την είσοδο με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα.

Διεκδικούν την καταβολή του κοινοτικού προγράμματος του 2013, τα 8.000.000 ευρώ για την καμπάνια του 2015 και την άμεση αποπληρωμή τους, ακόμα και με τη μορφή της αποζημίωσης, για τη φετινή σπορά τεύτλων, που ανέρχεται σε 45.000 στρέμματα.

«Η περιουσία της ΕΒΖ ΕΒΖ είναι δική μας, των τευτλοπαραγωγών, μέχρι να μας εξοφλήσουν. Φορτηγά μπαίνουν, αλλά δεν πρόκειται να βγει ούτε ένα από το εργοστάσιο, μέχρι να πληρωθούμε», τόνισε φανερά αγανακτισμένος ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τευτλοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας Σάκης Πίττας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …