10μηνη απασχόληση-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

jobergasia-ΕΡΓΑΣΙΑ-463

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Έρευνα – Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με Επιστημον. Υπεύθ. τον Σταύρο Ζωγραφάκη (Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ)), ο ΕΛΚΕ ΓΠΑ, προτίθεται να αναθέσει για διάστημα έως 10 μηνών (με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) σε ένα (1) άτομο, σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ: Ένα (1) στέλεχος για τον συντονισμό, διαχείριση και υποστήριξη του Έργου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Ο/Η υποψήφιος/α πρέπει να είναι πτυχιούχος Γεωπόνος με ειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην κα Ό. Δεφίγγου, ΕΛΚΕ ΓΠΑ ( τηλ. 210 5294926, email: olga.defingou@aua.gr (link sends e-mail) )

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …