Ινστιτούτο ζητά προσωπικό

job4-Creative-Ways-to-Broadcast-Your-Open-Job-Positions-870x400

Ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο <<22 Anadiag>> το οποίο χρηματοδοτείται από την Anadiag, εκδηλώνει το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου (Χανιά) του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού-Δήμητρα.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Φυσικό πρόσωπο, Πτυχιούχο Γεωπονίας ΠΕ, ελεύθερος/η επαγγελματία για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών:
- δοκιμές νέων εντομοκτόνων στον αγρό, παρακολούθηση πληθυσμών δάκου, στατιστική επεξεργασία δεδομένων, σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων.

Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο Γεωπονίας
- Μεταπτυχιακό τίτλο
- Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 24 μηνών σε ερευνητικά προγράμματα
- Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Δρ Κυριακή Βαρίκου στο τηλέφωνο 28210 83444 για πληροφορίες ως προς το ερευνητικό πρόγραμμα και τις εργασίες που θα αναλάβει και στην κα Π. Καλεντάκη στο τηλέφωνο 28210 302 318 για διαδικαστικά θέματα του διαγωνισμού.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …